Nieuwe business development directeur bij SIG

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Louis van Wijck, oprichter van Wijcks Afbouwmaterialen, wordt per 1 juni 2021 business development directeur bij  SIG Benelux, marktleider in specialistische afbouwmaterialen en technische isolatie. 

Louis van Wijck: “De keuze voor SIG is voor mij logisch. SIG kiest namelijk onvoorwaardelijk voor specialisme. Specialisme in droge en natte afbouw en technische isolatie. Bovendien wil het bedrijf investeren in deze markt. Dit sluit volledig aan bij mijn ambitie. Een ambitie die nooit anders is geweest sinds ik begon met Wijcks Afbouwmaterialen. Ik pas dan ook goed bij de strategie en de waarden waar SIG voor staat. Ik herken me in de visie van de marktleider in de Benelux, namelijk het versterken van de klantrelatie, het vergroten van de lokale betrokkenheid en het delen van kennis en expertise. Ik ga met heel veel plezier aan de slag.”

Ronald Hoozemans, algemeen directeur SIG Benelux: “Wij halen met Louis een zwaargewicht binnen. Ik ben blij dat juist Louis, met zijn enorme drive, jarenlange ervaring, enorme knowhow en uitgebreide netwerk voor ons heeft gekozen. Niet in de laatste plaats vanwege het feit dat hij heeft bewezen een succesvol ondernemer te zijn in de afbouwbranche en een zeer gerespecteerd voorbeeld is voor iedereen. Met de komst van Louis creëren we een kans bij uitstek om stappen te zetten in met name onze groeistrategie. Ik verwacht veel van Louis en verwelkom hem heel graag in ons team.”