NOA Café, digitaal proosten met je afbouwcollega

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
NOA organiseert op donderdagmiddag 25 maart een online evenement voor alle hoofdsectoren. Wie aan een café denkt, denkt aan gezelligheid! Dat is wat de NOA deze middag willen bereiken. Aanmelden kan op www.noacafe.nl, de eerste driehonderd aanmeldingen krijgen vooraf een smakelijke verrassing op de deurmat.

“Het wordt een ouderwets gezellige middag”, aldus sectormanager Bob Buijs, die dit allereerste online event samen met de andere sectormanagers organiseert. “Als professionele ondernemersvereniging blijft de NOA graag in contact met haar leden en daarom hebben we op 25 maart een interessante, maar bovenal leuke middag georganiseerd. Er zijn diverse lezingen over bijvoorbeeld klantgerichtheid en leren netwerken. Je kunt een workshop LinkedIn bijwonen en tijdens een een-tweetje direct een casus voorleggen aan onze huisadvocaten van Van Gorcom. Technische onderwerpen komen ook aan bod, onder andere het exoskelet, Wet kwaliteitsborging en circulair bouwen.”

In de paneldiscussie over de toekomst van de afbouw gaan de voorzitters van de hoofdsectoren met elkaar in gesprek. Er zullen diverse stellingen besproken worden waardoor de deelnemers een mooi inzicht krijgen in de toekomstvisie van de sectorvoorzitters. Alle lezingen worden afgewisseld met een leuke NOA Quiz. Hier zijn mooie prijzen mee te winnen. Het volledige programma is te vinden op www.noacafe.nl. 

Niemand minder dan Björn Kuipers komt naar het NOA Café. Nederlands bekendste scheidsrechter neemt de deelnemers mee in zijn verhaal over ondernemerschap in combinatie met topsport. Presteren onder druk, communicatie en omgaan met tegenslagen, het komt allemaal aan bod.