Vol gas voor de Plafond- & Wanddag!

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Eindelijk is het weer mogelijk om fysieke evenementen te organiseren. Daarom geeft NOA Hoofdsector Plafond- & Wandmontage de komende editie van de Plafond- & Wanddag graag de titel Let’s go! De hoofdsector is blij weer met vol gas een mooie jaardag voor afbouwprofessionals te kunnen organiseren, aldus sectormanager Bob Buijs. “We hopen dat heel veel ondernemers op woensdagmiddag 10 november denken: Let’s go! Op naar Hart van Holland voor dé Plafond- & Wanddag van 2021."

De Plafond- & Wanddag wordt in de droge afbouwsector al jaren beoordeeld als dé beurs- en netwerkdag. Producenten, leveranciers en ondernemers van plafond- en wandmontagebedrijven ontmoeten elkaar op de beursvloer, laten zich bijpraten over ontwikkelingen en noviteiten én weten elkaar te vinden om daadwerkelijk goede zaken te doen.

Buijs somt op waarom iedereen uit de sector een bezoek aan de Plafond- & Wanddag moet brengen. “Met een bezoek verzeker je jezelf van informatie over nieuwe ontwikkelingen, kun je noviteiten en verbeterde producten zien, kun je bijpraten met collega’s en leveranciers én ontmoet je nieuwe mensen, die voor jouw toekomst belangrijk kunnen zijn. Bovendien kun je inspiratie opdoen om jouw onderneming te verbeteren of aan te passen aan de veranderende markt. Ik zou zeggen: schrijf je snel in!”

Ledenvergadering Hoofdsector Plafond- & Wandmontage

Het programma start als vanouds met de ledenvergadering van de Hoofdsector Plafond- & Wandmontage. Buijs: “De Jaardag is vooral een dag van zien en gezien worden. Daarom wordt de ledenvergadering zo kort mogelijk gehouden, maar in ieder geval lang genoeg om te informeren en te inspireren. Tijdens de ledenvergadering staan onder andere op het programma: trends en marktinformatie, het innovatieplatform, onderwijsvernieuwingen, kennismaken met de nieuwe voorzitter John Kerstens. Keynote spreker is hockeycoach Marc Lammers.”

De komende editie van PWi staat onder andere in het teken van de Plafond- en Wanddag. Zo is er de beursplattegrond in te vinden en een overzicht van alle exposanten.