Batterij-aangedreven vulpomp voor afwerken gipsplaten

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
De PowerFill 3.5 van Graco is de eerste batterij-aangedreven vulpomp voor de droogbouwsector. Hij vervangt de handmatige vulpomp en is volgens de fabrikant ontworpen om door de dag heen alle handmatige of automatische tapers en afwerkingshulpmiddelen eenvoudig en gelijkmatig te vullen, zonder moe te worden.

Met de PowerFill 3.5 is handmatig pompen verleden tijd. De vulpomp zorgt volgens de fabrikant voor een tijdsbeparing, vermindert vermoeidheid en de kans op letsel en werkt productiviteitsverhogend.

PowerFill-vulpomp

PowerFill 3.5 is er in drie series en is ontworpen en gebouwd volgens de Graco-kwaliteitsstandaarden. Er is een Standaard-serie voor woningbouw en renovatieklussen. De twee Pro-series zijn zowel voor grotere en kleinere projecten als woning- en utiliteitsbouw.

  • Standaard-serie voor woningbouw en renovatieklussen, inclusief alle standaardfuncties
  • Pro-serie als productiviteit noodzakelijk is
  • De Pro-serie XL voor grotere formaten emmers

Over Graco

Graco is in 1926 in de Verenigde Staten opgericht en is wereldmarktleider op het gebied van vloeistofbehandelingssystemen en -componenten. De producten van Graco kunnen uiteenlopende vloeistoffen en viskeuze materialen verplaatsen, meten, regelen, doseren en aanbrengen. Het bedrijf werkt samen met erkende distributeurs voor de levering van apparatuur voor afwerkingstoepassingen, beschermende coatings, verfcirculatie, smering en het doseren van kleef- en dichtingsmiddelen, maar ook voedingsapparatuur.