Design District eenmalig verplaatst naar november

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Vakbeurs Design District wordt eenmalig verplaatst naar het najaar. In plaats van dat in juni alle noviteiten op het gebied van interieurinnovatie in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam te zien zijn, wordt de komende editie gehouden van 3 tot en met 5 november.

Alle interieurprofessionals kunnen voor het eerst in het bijna twintigjarig bestaan van de beurs de prachtige monumentale Van Nelle Fabriek ook eens in een ander jaargetijde bekijken. 

Design District is het een vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Gedurende drie dagen is een beursvloer van ruim 10.000 m² gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken. Maar het evenement is meer dan een beurs, bezoekers vinden er ook exposities van designacademies en jonge ontwerpers en kunnen één of meerdere lezingen volgen.
De vakbeurs is in 2002 begonnen in Nederland onder de naam 100% Design. Het evenement heeft altijd plaatsgevonden in bijzondere en historierijke locaties zoals de Cruise Terminal Rotterdam, de Van Nelle Fabriek en het Hembrugterrein in Zaandam.