Eilers Afbouw sluit zich aan bij Gyproc Professionals

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Eilers Afbouw uit Maassluis heeft zich onlangs bij de Gyproc Professionals gevoegd. De plaquette die bij slechts 35 andere afbouwbedrijven aan de muurt hangt, werd door Gyproc-adviseur Jean-Philip Becht overhandigd. Eilers Afbouw en de andere Gyproc Professionals kenmerken zich door hun vooruitstrevende karakter en de samenwerking met Saint-Gobain Gyproc Nederland.

Het team van Eilers Afbouw heeft alle expertise in huis op het gebied van droge afbouw, natte afbouw en buitengevelisolatie. Hierdoor zijn zij in staat om projecten compleet aan te nemen. Jasper Kalis is bijzonder duidelijk over wat hij belangrijk vindt aan de Gyproc-producten, -systemen en aan de samenwerking: “Op geen enkel project dat wij aannemen, wordt er met een andere gipsplaat gewerkt dan met die van Gyproc. Waarom? Omdat er altijd kwaliteit, technische onderbouwing en vakkundige ondersteuning wordt gegarandeerd.” 

Erkenning

Wat betekent Gyproc Professional zijn voor Eilers Afbouw? “Dit is iets wat ik al een hele tijd wilde bereiken”, zegt Kalis. “We zijn er supertrots op! Het geeft erkenning aan het feit dat we als bedrijf het altijd goed willen doen, met de juiste mensen en de beste producten. Je scoort als bedrijf niet altijd een tien, maar het streven ernaar is altijd aanwezig.” Als Gyproc-adviseur staat Jean-Philip Becht dichtbij de Gyproc Professionals en hun projecten. “Wij hebben ervaren dat alles wat Eilers Afbouw aanpakt, ook goed wordt aangepakt en men streeft naar het hoogst haalbare eindresultaat. Gyproc verwelkomt het bedrijf binnen het netwerk en kijkt uit naar een prettige samenwerking!”