Espero introduceert nieuwe schuifwand Slidio

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Met de komst van de Slidio-schuifwand verzekert Espero, marktleider in de Benelux op het gebied van mobiele wandsystemen, zich naar eigen zeggen van een nieuw product met een nog hoger gebruiksgemak. De schuifwand, verkrijgbaar met zowel glas als andere afwerkingen, stel je namelijk met slechts één handeling op. Begin februari 2021 is de wand leverbaar.

De Slidio-schuifwand, uit de voeren met een of twee vleugels, is geheel naar wens af te werken. De klant kan kiezen uit onder andere glas, melamine of stof. Ga voor een neutrale tint, een energieke kleur of kies voor een natuurlijk houteffect. De wand is in verschillende uitvoeringen leverbaar: met verschillende diktes (45, 67, 85, 107 en 119 mm), breedtes (950 mm t/m 5000 mm) en geluidsisolatiewaardes (t/m 50 dB). De keuzes zijn eindeloos.

Toepassing Slidio

Na jaren testen in praktijksituaties, evalueren en daar waar nodig verbeteren, voldoet ook de Slidio aan de Espero-kwaliteit die klanten gewend zijn, zo stelt de fabrikant. Slidio-schuifwanden zijn in te zetten in ruimten die nog sneller geopend of gesloten moeten worden. Bijvoorbeeld in kantoorpanden of tussen klaslokalen is dit type schuifwand volgens Espero zeer geschikt.