Graco introduceert ProSurface-afstrijkmessen

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Het aanbod textuurproducten van Graco werd onlangs uitgebreid met de nieuwe ProSurface-afstrijkmessen, die de gebruiker de mogelijkheid bieden om pleisterprojecten naadloos te voltooien van spuiten tot afwerking.

Het ergonomische ontwerp van de handgreep van de nieuwe ProSurface-afstrijkmessen van Graco is gemaakt van duurzaam pvc, dat lichtgewicht en gemakkelijk schoon te maken is. De mesbladen zijn gemaakt van gehard roestvrij staal (INOX) voor een gladde afwerking en minder schuurwerk. Daarnaast hebben de mesbladen afgeronde hoeken voor een  glad resultaat zonder overtollig pleister.

De fabrikant staat bekend om zijn brede assortiment aan apparatuur, ontworpen voor professionele aannemers voor gipsplaatafwerking en interieurtextuur, zoals de Mark-serie of de T-Max 6912 die vorig jaar op de markt werd gebracht.

Over Graco

Het bedrijf is in 1926 in de Verenigde Staten opgericht en is wereldmarktleider op het gebied van vloeistofbehandelings-systemen en -componenten. De producten van het bedrijf kunnen uiteenlopende vloeistoffen en viskeuze-materialen verplaatsen, meten, regelen, doseren en aanbrengen. Het bedrijf werkt uitsluitend samen met erkende distributeurs voor de levering van apparatuur voor afwerkingstoepassingen, beschermende coatings, verfcirculatie, smering en het doseren van kleef- en dichtingsmiddelen, maar ook voedingsapparatuur.