Gyproc introduceert de BIM plug-in

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Gebruik tijdens de ontwerpfase direct het meest geschikte wand- of plafondsysteem in het bim-model met de nieuwe Gyproc BIM plug-in. Deze plug-in biedt volgens het bedrijf de mogelijkheid om op twee manieren een Gyproc-wand- of plafondsysteem te selecteren; zowel op segment als op systeemtype. Ook kan er gefilterd worden op basis van de gewenste prestaties.

De Gyproc BIM plug-in biedt voordelen in zowel de ontwerpfase als de uitvoeringsfase van een bouwproject:

–       Bouwcheck; de ingebouwde bouwcheck controleert de hoogte en de lengte van de systemen in combinatie met het bim-model. Zo is de gebruiker verzekerd van het juiste systeem passend bij de constructie.
–       Voldoen aan de huidige regelgeving; Gyproc wand- en plafondsystemen voldoen altijd aan de huidige Nederlandse regelgeving. Daarnaast blijven de systemen up-to-date door een directe verbinding met de Gyproc-database.
–       Tijdwinst; de Gyproc BIM Selector biedt de mogelijkheid om te filteren op prestatie of segmentniveau om zo het juiste systeem te vinden. Een verkeerde wanddikte behoort hiermee tot de verleden tijd.
–       LOD-niveaus; de levels of detail zijn naar wens in te stellen. Hierdoor bevat het object altijd de benodigde informatie.

Revit

De Gyproc BIM plug-in is verkrijgbaar voor Revit 2017, 2018, 2019 en 2020. Het systeem vervangt de losse BIM-objecten die voorheen beschikbaar waren in de BIM-bibliotheek. Download de Gyproc BIM plug-in via www.gyproc.nl/bim. De systemen zijn ook beschikbaar voor Tekla gebruikers en op aanvraag te verkrijgen bij de Gyproc Helpdesk. Bel 0347 – 32 51 65 of e-mail naar helpdesk@gyproc.nl.