Gyproc trots op Nederlandse winnaar Trophy

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Gyproc Nederland is trots en blij met het mondiale succes van Schuurmans Afbouwsystemen, zo laat Mark van Houten, commercieel directeur van het bedrijf uit Vianen weten. Het afbouwbedrijf uit Vught won eind vorige week de Grand Prix van de Internationale Gyproc Trophy voor het project Pontsteiger in Amsterdam. Bovendien won Schuurmans Afbouwsystemen de tweede prijs voor het Raadhuis Hotel in de hoofdstad.

Gyproc trots op Nederlandse winnaar Trophy“Het is geweldig dat dit Nederlandse vakmanschap van Schuurmans Afbouwsystemen ook op dit internationale podium is erkend en gewaardeerd”, zegt Van Houten. “Het winnen van deze Grand Prix is echt een bijzondere prestatie als je het hoge niveau ziet van de overige inzendingen uit de hele wereld. En toch zijn we ook niet heel erg verrast, want ook bij de Nationale Trophy 2019 beloonde de nationale vakjury al het vakmanschap en de bijzondere prestaties van Schuurmans Afbouwsystemen bij deze beide projecten. Dit succes is Schuurmans van harte gegund!”

Waardering en erkenning 

Met de Gyproc Trophy wil de fabrikant de Gyproc Professionals waardering en erkenning geven voor hun vakmanschap, inzet en creativiteit, aldus Van Houten. “Wij hechten veel waarde aan dit platform en hopen dat dit succes van Schuurmans Afbouwsystemen in de toekomst een vervolg krijgt en een inspiratie is voor andere Professionals.”

De 8ste editie van de Nationale Gyproc Trophy staat gepland voor september 2022.