Hunter Douglas helpt mee ALS te genezen

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Velen in de afbouwsector kennen Terry Woudenberg als projectadviseur bij Hunter Douglas. Samen met hem hebben we prachtige projecten in PlafondenWandInfo beschreven. Twee jaar geleden heeft hij helaas de diagnose ALS gekregen. Hunter Douglas organiseert daarom op 9 oktober aanstaande een sportief evenement om zo veel mogelijk geld op te halen voor onderzoek om ALS uit de wereld te helpen.

Terry Woudenberg: “Hartverwarmend dat mijn top werkgever en mijn top collega’s dit doen. Voor mij is het helaas te laat, maar een mooie donatie van jullie kant zal helpen zodat in de toekomst geneesmiddelen gevonden kunnen worden om de ziekte ALS te kunnen genezen. Dank alvast voor jullie inzet!!!”

Doneren kan via deze link!

Stichting ALS Nederland

Stichting ALS Nederland is in Nederland de belangrijkste financier van wetenschappelijk onderzoek naar ALS. ALS is een dodelijke zenuwspierziekte. Nederland telt circa 1.500 patiënten. Jaarlijks overlijden er 500 mensen aan de gevolgen van de ziekte, maar er komen ook 500 nieuwe diagnoses bij. De gemiddelde levensverwachting is drie tot vijf jaar na de eerste verschijnselen. Hoop op een toekomst is niet, want er is nog geen effectieve behandeling gevonden.