Hunter Douglas introduceert het HeartFelt Baffle-plafond

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Het bekroonde HeartFelt modulaire viltensysteem voor plafonds en wanden van Hunter Douglas Architectural krijgt er nu een stoere variant bij met de introductie van Baffles.

Baffle-plafonds zijn robuuste vormen die volgens de producent ideaal zijn voor het verbeteren van de ruimte-akoestiek in de diverse bouwsectoren, zoals in concertzalen, theaters, conferentiezalen en andere ruimten waar goede geluidskwaliteit voorop staat. Net als de plafond- en wandsystemen zijn de lichtgewicht HeartFelt Baffles gemaakt van non-woven thermisch vormbare PES-vezels. Ze zijn ook getest op brandwerendheid met als resultaat klasse B-S1, d0. Elke Baffle heeft een breedte van 40 – 80 mm en is leverbaar in hoogtes van 100 – 500 mm, met lengtes tot maximaal 2000 mm.

Akoestische eigenschappen

De akoestische eigenschappen van HeartFelt zijn ook onveranderd gebleven. De vuil- en stofafstotende Baffles zijn beschikbaar in vijf grijstinten, van wit tot zwart, en worden geïnstalleerd op een nieuw ontwikkeld combi-dragersysteem. Ze zijn daarnaast C2C ‘Brons’-gecertificeerd en 100 procent recyclebaar of eenvoudig te hergebruiken.