Nieuw: Ecophon Solo in stijlvol textiel

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Ecophon’s vrijhangende akoestische paneel Solo heeft een nieuw ontwerp met een exclusieve bekleding van textiel. Ecophon biedt naar eigen zeggen nu een volledige collectie hoogwaardige akoestische eilandoplossingen in zowel standaard als textiel-uitvoering.

“Door zijn textuur en kleur voegt Solo Textile een exclusief aspect toe aan een fantastische akoestische omgeving. Het creëert een sfeer die aangenaam is voor het oog, het oor en de geest”, zegt Koen Smulders, salesmanager bij Ecophon.
Het vrijhangende akoestische eiland in carrévorm (1200 x 1200 x 40 mm) is verkrijgbaar in zeven complementaire kleuren. De textielbekleding is gemaakt uit polyester van hoge kwaliteit met een subtiel piqué patroon wat zorgt voor een luxueuze uitstraling. 

Milieu-footprint

Ecophon Textile-panelen hebben een geringe milieu-footprint, zijn 100 procent recyclebaar en gemaakt uit 62 procent hergebruikt glas. Ecophon-producten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van circulariteit, binnenluchtkwaliteit en brandveiligheid.
Solo Textile is volgens de fabrikant een uitstekend voorbeeld hoe design en functionaliteit kunnen samengaan om een omgeving te creëren die eye-catching is en tegelijk het welzijn bevordert. Het opent wegen om nieuwe stijlen te creëren zonder concessies te doen aan de akoestische kwaliteiten van het product.