Nieuwe naam voor Arpa Learn Instituut

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Arpa Learn Instituut uit Veldhoven heeft een nieuwe naam. Voortaan kunnen directeur-eigenaren, leidinggevenden en hun teams terecht bij LearningWaves als zij innovatie in hun organisatie centraal willen stellen, ‘gedoe’ op duurzame wijze willen oplossen en beter willen leren samenwerken. De nieuwe naam vloeit voort uit de herpositionering van het instituut en is een logische stap in de verdere nationale én internationale ontwikkeling van het bedrijf.

“Innoveren is een voortdurend proces waarbij medewerkers en hun lerend vermogen belangrijke factoren zijn. Dat willen we met de nieuwe naam nog nadrukkelijker naar voren brengen”, vertelt partner en trainer Erik Giebels. “Dat doen we al lang niet meer alleen met training en consultancy. We zijn een partner die continu met de klant spart, spiegelt en meedenkt. Dat doen we onder andere met een in-house ‘academy’, apps en de inzet van big data. Tot op persoonsniveau borgen we zo het leren. We gaan daarbij voor verantwoord en intelligent werkgeverschap. Zodat de directeur-eigenaar zich weer kan richten op de stip op de horizon in plaats van zich te verliezen in de dagelijkse operatie.”
Partner en trainer Rob Smulders: “Met LearningWaves willen we een nieuw geluid laten horen. Een geluid dat resoneert. Door mensen steeds weer wakker te schudden en te vertellen dat het nóg beter kan, hebben we veel leidinggevenden en hun teams al mooie stappen laten maken. Onze ambitie is om een beweging in gang te zetten die niet meer stopt.”

Over LearningWaves

Van origine was LearningWaves een softwarebedrijf. Toen het zo’n tien jaar bestond, startten de eigenaren in 2006 als eersten met het geven van trainingen op het gebied van Lean Bouwen. Al snel breidden de werkzaamheden zich uit naar andere branches zoals de maakindustrie, installatiebranche, zorg en dienstverlening. LearningWaves werkt inmiddels ook internationaal, zowel in Europa als in Noord- en Zuid-Amerika. LearningWaves ontwikkelde de – inmiddels door vele organisaties beproefde – Lean-methode. Learn combineert intelligente processen en goede samenwerking, waardoor werk leuker wordt, de klant tevreden is en de marges beter zijn.