Plafond- & Wanddag NOA in Midden Nederland Hallen

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
De Plafond- & Wanddag van NOA wordt op een nieuwe locatie gehouden: Midden Nederland Hallen in Barneveld. Het concept van de Plafond- & Wanddag is vertrouwd: Producenten, leveranciers en ondernemers van plafond- en wandmontagebedrijven ontmoeten elkaar op de beursvloer, laten zich bijpraten over ontwikkelingen én weten elkaar te vinden om daadwerkelijk goede zaken te doen. Tevens vindt de ledenvergadering plaats, krijgen de bezoekers een update over de plafond- en wandsector, wordt de beurs gehouden en vindt de uitreiking van de BBE Awards plaats. Een overvol programma op 18 november!

Work it together! Dat is het motto van de Plafond- & Wanddag die 18 november aanstaande door NOA Hoofdsector Plafond- en Wandmontage wordt georganiseerd. Sectormanager Bob Buijs verklaart het motto: “Iedereen is druk, druk, druk. De mooiste projecten worden gerealiseerd. Steeds meer in minder tijd. Omdat er haast is, maar ook omdat het slimmer en beter kan door innovaties en handige tools. Tijdens de Plafond- & Wanddag zijn er op de beursvloer altijd weer nieuwtjes en andere slimmigheden te ontdekken. En tijdens gesprekken met collega ondernemers doe je er zeker inspiratie op. Het is dé dag om samen op te trekken en te investeren in jouw toekomst.”

 

Vertrouwd concept Plafond- & Wanddag

Het concept van de komende Plafond- & Wanddag is vertrouwd, stelt Buijs. “De vakdag wordt in de droge afbouwsector al jaren beoordeeld als dé beurs- en netwerkdag. Producenten, leveranciers en ondernemers van plafond- en wandmontagebedrijven ontmoeten elkaar op de beursvloer, laten zich bijpraten over ontwikkelingen én weten elkaar te vinden om daadwerkelijk goede zaken te doen. Alleen doen we dat dit jaar op een andere locatie: de Next Cube in de Midden Nederland Hallen in Barneveld, een kubusvormige ruimte van maar liefst 2500 m2.”

De vakdag begin als vanouds met de ledenvergadering van de Hoofdsector Plafond- en Wandmontage. Buijs: “Tijdens deze ledenvergadering zal Michel van Eekert van marktonderzoeker Buildsight de bezoekers op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen in de plafond- en wandmontagesector en de nieuwste trends.”

 

Uitreiking BBE Awards

Aan het eind van de ledenvergadering wordt de Binnen Bouw Expert (BBE) Awards 2022/2023 uitgereikt: “Met dit initiatief wil NOA Hoofdsector Plafond- en Wandmontage afbouwbedrijven in de binnenbouw belonen én inspireren. Afgelopen maanden konden bedrijven zich aanmelden, of een collega voordragen. De inzenders moesten uitblinken op een van de volgende pijlers: de organisatie en/of organisatiestructuur; de manier van presenteren als bedrijf, digitaal of in de dagelijkse contacten of op het gebied van serviceverlening of het serviceconcept. Uit alle inzendingen heeft de jury drie bedrijven genomineerd: Jaleco Totaal Projectafbouw, Schuurmans Afbouwsystemen en B&O Projectafbouw. Voorafgaand aan de bekendmaking van de winnaar zullen de genomineerden zich in een video voorstellen. De winnaar krijgt de felbegeerde award én een check ter waarde van € 3.000,- te besteden aan pr-activiteiten”, aldus Buijs.

 

Noviteiten gepresenteerd op beurs

Na de ledenvergadering spoedt iedereen zich naar de beursvloer. Daar presenteren ruim dertig bedrijven hun noviteiten aan het vakpubliek. “En het is hét moment om te netwerken”, voegt Buijs er aan toe. De Plafond- & Wanddag wordt afgesloten met een borrel in het Grand Café van de Midden Nederland Hallen.

 

Programma Plafond- & Wanddag 2022

13.00 uur Inloop

13.30 uur Ledenvergadering, lezing Michel van Eekert (Buildsight), uitreiking BBE Awards

15.00 uur opening beurs

19.00 afsluiting beurs

19.00-22.00 uur borrel in het Grand Café