Veilige werkomgeving met mobiele wandsystemen

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Voor veel werkgevers en ondernemers is de 1,5 meter-economie een flinke uitdaging. Espero begrijpt dat. Daarom heeft de producent en leverancier van mobiele wanden twee nieuwe ruimtebesparende wandsystemen aan zijn assortiment toegevoegd, de Split & Move Solution. De eenvoudige bediening, de korte levertijd, het schoonmaakgemak en de verschillende afwerkingen, maken dit volgens Espero de oplossing voor het flexibel in delen van elke school, winkel, restaurant, kantoorruimte of onderneming.

Het wandsysteem met de naam Split solution bestaat uit een stalen frame met hangende of vloergedragen panelen. Daarmee splits je een ruimte snel en makkelijk op. Omdat er geen bestaande constructie nodig is, verwijder je het systeem eventueel na tijdelijk gebruik weer gemakkelijk. Ideaal voor plekken in gebouwen zoals een vergaderruimte waar nu tijdelijk meerdere personen moeten werken in verband met ruimtegebrek. De panelen zijn verkrijgbaar in zowel hout als glas en zijn eventueel in verschillende kleuren en afwerkingen te leveren.

Move solution

mobiel wandsysteemHet wandsysteem Move solution bestaat uit multifunctionele schermen die afhankelijk van de wens op ieder moment kunnen worden ingezet. Met de ruime keuze aan beschikbare afmetingen en afwerkingen is dit scherm niet alleen geschikt om veiligheid te waarborgen, maar ook voor het bieden van privacy, voor trainingsdoeleinden of voor het absorberen van geluid. Zo gebruik je het scherm bijvoorbeeld in de ochtend om twee bureau’s af te schermen en in de middag om een presentatie te geven. 

Duurzaam wandsysteem

Duurzaamheid is binnen Espero een belangrijke pijler. Het is daarom niet gek dat 95 procent van het assortiment van het bedrijf Cradle-to-Cradle-gecertificeerd is. Door voor het wandsysteem Move solution te kiezen, helpt de klant mee aan een circulair en zo gezond mogelijke wereld. Het is namelijk mogelijk om, ná de 1,5 meter-economie, deze wand op kosten van Espero terug te leveren. Het bedrijf zorgt er vervolgens voor dat de wand gerecycled (en eventueel gedowncycled) wordt zodat alle gebruikte materialen een tweede leven krijgen.