Afbouwprofessional Gepla opent nieuwe vestiging in Noord-Brabant

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Afbouwprofessional Gepla heeft per 1 februari 2023 naast de vestiging in het Limburgse Elsloo een tweede vestiging in het Brabantse Udenhout geopend. Met deze nieuwe vestiging wil het bedrijf haar slagvaardigheid en efficiëntie vergroten bij projecten in dit werkgebied.

“We zien een duidelijke toename van projectaanvragen uit regio’s zoals Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Brabant”, aldus Jack Gelissen, directeur van Gepla. “Om die projecten zo efficiënt mogelijk in te kunnen vullen, hebben we besloten om er een tweede vestiging te openen. Udenhout ligt mooi centraal in het beoogde werkgebied. Vanuit de nieuwe vestiging is het maximaal een uur rijden naar bijvoorbeeld Breda, Rotterdam en Den Bosch.”

 

Vliegende start
Gepla BV verwacht een vliegende start te kunnen maken in Udenhout, mede doordat het de mogelijkheid kreeg enkele zeer deskundige medewerkers van een onderaannemer over te nemen welke reeds lang als partner voor Gepla heeft gewerkt. “Het zijn mensen die onze passie voor het vak delen en op dezelfde manier werken. We zijn erg verheugd deze collega’s in onze Gepla-familie op te mogen nemen.”

 

Pijlers 

Gepla merkt dat haar manier van werken ook in de nieuwe regio wordt gewaardeerd. “Onze kernwaarden in combinatie met onze missie om klanten te ontzorgen, klantverwachtingen te overtreffen en ‘best in class’ prestaties te leveren, zijn dan ook de pijlers waarop we ook de nieuwe vestiging gaan bouwen”, aldus Gelissen.

 

Meer informatie: www.gepla.nl