Schrijf je in voor de BBE Award en maak kans op een cheque van 3000 euro!

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Nederland heeft fantastische Binnen Bouw Experts! Plafond- en wandmontagebedrijven - tegenwoordig steeds vaker totaal afbouwers genoemd - leveren dagelijks de mooiste en meest duurzame binnenbouw projecten op. Met de BBE Award willen NOA en NVF laten zien dat binnen een organisatie meerdere facetten een grote rol spelen voor een goed resultaat. Zo hebben échte Binnen Bouw Experts een uitmuntende organisatiestructuur. Ook maken ze bijzondere service concepten inzichtelijk en profileren ze zich positief in hun dagelijkse contacten met opdrachtgevers en collega-bouwers. Zowel leden als niet-leden van NOA kunnen zich aanmelden, of worden voorgedragen. De winnaar ontvangt de BBE Award én een cheque ter waarde van € 3.000.- voor PR-activiteiten. Mocht de winnaar een bedrijf zijn dat niet bij NOA is aangesloten, wordt ook een gratis lidmaatschap van 1 jaar aangeboden.

Drie prijswinnende pijlers

Om de BBE Award te winnen moet je een speciale visie hebben op – en uitblinken in – tenminste één van onderstaande pijlers:

  • De organisatie en/of organisatiestructuur;
  • De manier van presenteren als bedrijf, digitaal of in de dagelijkse contacten;
  • De serviceverlening of het serviceconcept.

Hoe blink je volgens de organisatie uit? Je bent bijvoorbeeld een frisdenker, je bedient je klanten op een onderscheidende manier, je durft jezelf ‘anders’ te organiseren en je hebt voornamelijk de drive om jezelf en je bedrijf continu te verbeteren. Herken je jezelf of je organisatie hierin of ken je een organisatie die volgens jou kans maakt op het winnen van de BBE Award? Aarzel dan niet en schrijf je in voor de BBE Award! Het kan tot en met 30 april aanstaande.

 

Kwakman Groep eerste winnaar

De eerste BBE Award is in 2018 uitgereikt aan Kwakman Groep uit Volendam. “Kwakman heeft een jonge, dynamische organisatie, waarbij de nieuwe generatie een duidelijke rol speelt en principes als ‘het nieuwe werken’ en ‘digitalisering’ al gemeengoed zijn. Het is knap om de organisatiestructuur van een familiebedrijf zo op te zetten met participerende onderdelen die elkaar versterken. En tegelijkertijd met een eindverantwoordelijke die medeparticipant is, waardoor zeer snel kan worden geschakeld! Hieruit spreekt een innovatief leiderschap dat faciliterend werkt voor de hele organisatie”, oordeelde de jury. Directeur Jaap Buijs van Kwakman Groep was erg trots dat zijn bedrijf de eerste BBE Award won. “Het winnen van de BBE Award is een bevestiging, niet alleen voor onze klanten, maar zeker ook voor onze mensen intern. Het inspireert ons. Ik hoop ook dat de BBE Award uitgroeit tot een soort Cobouw Award voor de afbouw. Het prijzengeld hebben we deels voor het opzetten van een nieuwe website gebruikt – altijd handig natuurlijk – en de rest voor andere marketingactiviteiten”, aldus Buijs.

 

Jury

Een onafhankelijke jury onder voorzitterschap van Wilbert Leistra, hoofdredacteur Plafond en Wand info, zal alle aanmeldingen beoordelen. Er wordt door de jury namelijk gekeken naar de eerder genoemde pijlers/kenmerken én de motivatie waarom het bedrijf de BBE Award zou verdienen. Uit alle inzendingen wordt door de jury een eerste schifting gemaakt. Mogelijk worden deze bedrijven uitgenodigd om aanvullende vragen van de jury te beantwoorden. Daarna volgt een shortlist waarbij de genomineerden een videoreportage over hun bedrijf krijgen aangeboden. Deze video’s worden tijdens de uitreiking van de BBE Award op de Plafond- & Wanddag 2022 getoond.

 

Inschrijven

Denk jij in aanmerking te komen voor de prestigieuze BBE Award of ken jij een organisatie die zeker mee moet doen, schrijf je dan hier in. Wacht niet te lang, want het inzendtermijn sluit 30 april!